Medlemskab FAQ

DSU’s Membersite

Som medlem af DSU har du adgang til vores membersite. Her kan du ændre dine oplysninger, til- og fravælge SMS’er og mails samt betale dit kontingent. Hvis du er afdelingsformand, har du også mulighed for at finde din lokalafdelings medlemliste på denne side. Log ind her: DSU.Membersite.dk

Hvilke muligheder har man som medlem?

Som medlem af DSU får du en række muligheder; bl.a. tilbud om aktiviteter i din lokale afdeling, tilbud om at deltage i kurser og konferencer, indflydelse på DSU’s politik samt vores medlemsblad, DSU’eren, som udkommer fire gange årligt. Derudover får mulighed for at møde massere af spændende mennesker og engagere dig i kampen for et bedre samfund.

Hvor gammel skal man være, for at være medlem?

Alle kan melde sig ind i DSU, men er du over 30 år er du medlem af vores støtteafdeling. Vi har medlemmer i mange forskellige aldersgrupper lige fra folkeskoleelever til færdiguddannede.

Hvad kræver det af mig at være medlem?

Det kræver ikke noget at være medlem og man bestemmer helt selv, hvor aktiv man vil være. Nogen kommer til alle aktiviteter, nogen kommer en gang i mellem og andre er medlem blot for at støtte op om DSU.

Hvilken afdeling tilhører jeg?

Når du melder dig ind, kommer du automatisk til at tilhøre den nærmeste afdeling, men du bestemmer selv, hvor du vil have dit medlemskab. Du kan skifte afdeling ved at sende en mail til DSU@DSU.net.

Du finder de forskellige afdelinger samt afdelingsformændenes kontaktoplysninger her.

Hvad koster det og hvorfor er priserne forskellige? 

Det første år koster det kun 75 kr. at være medlem derefter koster et medlemskab mellem 150 og 200 kr. om året. Kontingentet fastsættes af din lokale afdeling på den ordinære generalforsamling, og kan derfor variere alt efter hvilken afdeling, du er medlem af. Læs mere om kontingent her.

Hvordan ændrer jeg i mine oplysninger?

Hvis du vil ændre din afdeling, adresse, mailadresse eller telefonnummer, kan du skrive en mail til DSU@DSU.net. Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at få ændret dine kontaktoplysninger.

Hvem har adgang til mine oplysninger?

Dine oplysninger er beskyttet af persondataloven. Dvs. at det kun er DSU, der har adgang til dine oplysninger og at de ikke kan blive udleveret til andre.

Har du yderligere spørgsmål til dit medlemskab?

Hvis du har yderligere spørgsmål til dit medlemskab, er du altid velkommen til at kontakte DSU’s landsforbund ved at skrive en mail til DSU@DSU.net eller ringe på telefon 72 30 08 80.