Kontingent

Hvad betaler jeg til?

Dit kontingent går til at lave spændende aktiviteter i din lokale afdeling. 

Hvor meget skal jeg betale i kontingent? 

Det koster kun 75 kr. det første år* for nye medlemmer! 
Herefter koster et medlemskab mellem 150 og 200 kr. om året. Kontingentet fastsættes af din lokale afdeling på den ordinære generalforsamling, og kan derfor variere alt efter hvilken afdeling, du er medlem af. 

*Med det første år menes kalender år. Det betyder, at bliver du medlem i 2017, koster medlemskabet 75 kr. for hele 2017. I første kvartal af 2018, vil du så modtage en kontingentopkrævning mellem 150 og 200 kr.

Gratis prøvemedlemsskab

Prøvemedlemskab er en mulighed for dem, der er usikre på, om de vil være mellemmer. Som prøvemedlem har man ikke medlemsrettigheder, man kan derfor ikke stemme på sin afdelings generalforsamling og lignende. Ligeledes modtager man som prøvemedlem ikke DSU’eren og kan først deltage på DSU’s nationale aktiviteter, når man har betalt sit kontingent. Det er på alle nationale aktiviteter i 2017 og frem, muligt at betale sit kontingent ved indskrivning. 

Hvorfor er jeg blevet opkrævet mere end dette års kontingent?

Din kontingentopkrævning kan være større end årets kontingent, hvis du har et skyldigt kontingent fra tidligere perioder. 

Hvorfor er jeg blevet opkrævet igen, efter jeg har betalt mit kontingent?

Der kan gå op til 14 dage før din betaling er registreret i vores system. Derfor kan det nye girokort være udskrevet før din betaling er registreret. 

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler mit kontingent? 

Hvis du ikke betaler dit kontingent til DSU, mister du dine medlemsrettigheder og –fordele. Du vil derfor ikke længere kunne deltage på kurser og aktiviteter. Du vil fortsat modtage girokort, og dit skyldige beløb vil blive lagt sammen med det kommende års kontingent. Hvis du ønsker at melde dig ud, skal du derfor kontakte os – det er ikke nok at lade være med at betale sit kontingent. 

Hvordan kan jeg betale mit kontingent?

Kontingentet kan betales på flere forskellige måder.  

Mobilepay:
Man kan betale sit medlemskab via mobilpay. Her skal man overføret ens kontingent til 87902 og i kommentarfeltet skrive DSU18 også sit fylde navn. 

Husk at man skal bruge en telefon der tilhører en selv eller ens værge. Man må ikke betale for hverken sine venner eller søskende. 

Betalingsservice: 
Du kan tilmeldte dig Betalingsservice i din egen bank eller netbank
Fordelene ved at tilmelde sig Betalingsservice er, at du er sikker på, at dit kontingent bliver betalt til tiden og du sparer besværet ved at skulle betale dit girokort. Samtidig sparer du DSU for portoudgifterne ved at sende girokort ud.

Overførsel: 
Du kan også overføre dit kontingent til DSU’s bankkonto: 
Arbejdernes Landsbank 
Reg. nr. 5301 konto 090 7956.
IBAN: DK97 5301 0000 9079 56 
SWIFT/BIC: ALBADKKK
OBS: Husk venligst at opgive navn, adresse og gerne medlemsnummer. 

Girokort: 
Du modtager et girokort, som du kan betale i din bank, netbank eller på et posthus. 

Har du yderligere spørgsmål til dit kontingent?

Hvis du har yderligere spørgsmål til dit kontingent, er du altid velkommen til at kontakte DSU’s landsforbund ved at skrive en mail til dsu@dsu.net eller ringe på telefon 72 300 880.