Kontingent

Hvad betaler jeg til?

Dit kontingent går til spændende aktiviteter i din lokalafdeling.

Hvor meget skal jeg betale i kontingent? 

Det koster kun 75 kr. det første år* for nye medlemmer!
Herefter koster et medlemskab mellem 75 og 200 kr. om året. Det konkrete beløb afhænger af, hvor du har dit medlemskab. Kontingentet fastsættes på en generalforsamling i den lokalafdeling, du er medlem af.

*Med det første år menes kalenderår. Hvis du melder dig ind i indeværende år, koster medlemskabet 75 kr. for resten af året. I første kvartal af det efterfølgende år vil du så modtage en kontingentopkrævning på mellem 75 og 200 kr. for det nye år, alt efter hvilken lokalafdeling du er medlem af.

Hvorfor er jeg blevet opkrævet igen, efter jeg har betalt mit kontingent?

Der kan gå op til 14 dage, før din betaling er registreret i systemet. Derfor kan det nye girokort være udskrevet, før din betaling er registreret.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler mit kontingent? 

Hvis du ikke betaler dit kontingent til DSU, mister du dine medlemsrettigheder og -fordele. Du vil ikke længere kunne deltage på DSU’s nationale aktiviteter, såsom nationale weekendkurser, det traditionsrige påskekursus eller den legendariske sommerlejr. Hvis vi ikke hører fra dig, vil du fortsat modtage girokort, og dit skyldige beløb vil blive lagt sammen med det kommende års kontingent. Derfor er det vigtigt, at du kontakter os, hvis du ønsker at melde dig ud. Det er ikke nok at lade være med at betale sit kontingent.

Hvordan kan jeg betale mit kontingent?

Det er nemt at betale sit kontingent, og du kan gøre det på flere måder.

Automatisk betaling:

Du kan tilmelde dig betalingsservice (PBS) under din profil i DSU’s Membersite.

1) Gå ind på https://DSU.membersite.dk og tryk på “LOG IND” oppe i højre hjørne. Hvis det er første gang, du logger ind, skal du vælge “Glemt password” og angive den e-mailadresse, du indtastede, da du meldte dig ind i DSU.

2) Når du er logget ind, kan du scrolle ned ad siden og trykke på “Tilmeld betaling til NETS”. Når du har udfyldt dine oplysninger, er du tilmeldt betalingsservice, og dit kontingent vil fremover blive betalt automatisk.

MobilePay:

Det er både nemt og hurtigt at betale kontingent via MobilePay.
Overfør beløbet til 87902 og husk at skrive “DSU21 + for- og efternavn” i kommentarfeltet.

Spørgsmål vedr. kontingent?

Hvis du har yderligere spørgsmål til dit kontingent, er du altid velkommen til at kontakte DSU’s landsforbund ved at sende en mail til TG@DSU.net eller ringe på 72 30 08 80