Indlæser aktiviteter

« Alle aktiviteter

Uddannelsesweekend – Valgkampsmode

9. oktober kl. 18:00 - 11. oktober kl. 13:00

Uddannelsesweekenden er DSU på vej i valgkampsmode! 

Den er for dig der stiller op til regionsrådsvalget eller kommunalvalget i 2021, for dig der skal være kampagneleder, for jer der skal sparke røv for DSU i debatter til skolevalget, og så udbyder vi selvfølgelig også et kursus til jer der ikke kan se jer selv i ovenstående, men savner Ankersminde og DSU og gerne vil afsted alligevel.

Det hele starter Fredag d. 9 oktober kl 18:00 på Ankersminde og slutter igen søndag d. 11 oktober kl 13:00

Kurser:
Kandidatkursus – regionsråd og byråd
Går du med drømmen om at gøre en forskel for dit lokalområde i byrådet og/eller regionsrådet? Så er det her kurset der giver dig værktøjerne til det. Hvordan kortlægger du din kommune/region og finder politiske projekter der kan gøre dig kendt? Hvad skal du prioritere at fylde din kalender med i ugerne op til valget? Hvad kan du begynde at gøre allerede nu for at forbedre dine chancer? Kort sagt; hvordan bliver du valgt!

Undervisere:
Sonja Marie Jensen og Andreas Petersson

Kampagnelederkursus – regionsråd og byråd
Hvordan arrangerer jeg en effektiv, synlig og sjov valgkampange? Hvordan får jeg rekkruteret frivillige? Hvordan bliver vi så synlige som muligt? Hvad er de vigtigste opgaver jeg kan påtage mig for at hjælpe min kandidat? Hvordan lægger jeg en 3 ugers plan der holder aktiviteten og gejsten oppe hele valgkampen igennem? Alle disse værktøjer og meget mere får du på kampagnelederkurset, der kort sagt besvarer; Hvordan får jeg min kandidat valgt?

Undervisere:
Lasse Haugaard og Katrine Evelyn

Debathold 1
Kurset er et lukket kursus for folk der har kvalificeret sig gennem debattørworkshops

Undervisere:
Frederik Vad Nielsen, Mads Hvidbjerg og Marta Hoffmann

Valget i USA
Synes du også det er lidt svært at forstå, hvad der egentlig foregår på den anden side af Atlanten? Coronakrisen bød på den største stigning af arbejdsløse i USA siden den store depression, og antallet af døde overstiger flere gange dem under Vietnamkrigen. Men hvilken betydning får det for valgkampen? Økonomien og sundhedspolitikken står i centrum, når USA lige om lidt står over for det mest skelsættende valg i årtier.

Undervisere:
Mia Fallentin og Tobias Krogh Møller

Vel mødt! Vi glæder os til en hyggelig weekend sammen med jer

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at skrive eller ringe til AKU Formand Victor Le Breton på vlb@dsu.net eller 28 83 95 34

Detaljer

Start:
9. oktober kl. 18:00
Slut:
11. oktober kl. 13:00